• Български
  • Английски

Басейни

Споделете
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Вътрешен басейн

Вътрешният басейн на СПА хотел „Орбита“ е с дължина 18 м. и ширина 7 м., което го прави подходящ за плуване. Дълбочината му е 1,50 м., а температурата на водата е 31°С. Басейнът работи целогодишно, а около него са разположени удобни шезлонги с изглед към склоновете на Рила.

Външен басейн

Външният басейн на СПА хотел „Орбита“ е с идеални размери за плуване – 20 м. дължина, 8 метра ширина и дълбочина 1,40 м. Температурата на водата е 30°С, което го превръща в охлаждащо изживяване през  летните месеци. Около басейна, под слънчевите лъчи, са разположени шезлонги и чадъри, а барът в непосредствена близост предлага сокове и разхлаждащи напитки.

Закрит детски басейн

Закритият детски басейн е незаменим източник на удоволствие за най-малките ни гости. С размери 5 мл дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,60 м. той е напълно безопасен и подходящ за нашите малки приятели.

Външен детски басейн

Весели игри и незабравими преживявания – това е нашият външен детски басейн. С размери 6 м. дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,60 м. той показва грижата ни за малките палавници. Външният детски басейн е с възможност за затопляне на водата през студените зимни дни за всички, които търсят силни усещания.