Басейни и абонаменти карти

Външният басейн на Орбита СПА Хотел е с идеални размери за плуване – 25 м. дължина, 8 метра ширина и дълбочина 1,40 м. Температурата на водата е 27°С, което го превръща в охлаждащо изживяване през  летните месеци. Около басейна, под слънчевите лъчи, са разположени шезлонги и чадъри, а барът в непосредствена близост предлага сокове и разхлаждащи напитки.

Цени Вход Лято 2023г.
 Уикенд
– Възрастен – 25лв. 
– Дете от 6г -14г. – 15лв.
След 16:00 часа – 15лв.
Делник
– Възрастен – 20лв. 
– Дете от 6г -14г. – 10лв.
След 16:00 часа – 10лв.

На нашия външен басейн има специално обособена “Делукс зона” с невероятна горска гледка. Екзотично и прохладно място за невероятна почивка.  Разполага с 20 места от шатри и индивидуални луксозни шезлонги

Повече информация скоро

Вход – допълнителен вход от 15 лв. на човек и включва консумация на бутилка минерална вода “Солан Де Кабрас” и топла/студена напитка по избор – Дъбов кафе/капучино.

Весели игри и незабравими преживявания – това е нашият външен детски басейн. С размери 6 м. дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,60 м. той показва грижата ни за малките палавници. 

Вътрешният басейн на Орбита СПА Хотел е с дължина 17 м. и ширина 7 м., което го прави подходящ за плуване. Дълбочината му е 1,40 м., а температурата на водата е 30°С. Басейнът работи целогодишно, а около него са разположени удобни шезлонги с изглед към склоновете на Рила.

Закритият детски басейн е незаменим източник на удоволствие за най-малките ни гости. С размери 5 м. дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,40 м. той е напълно безопасен и подходящ за нашите малки приятели.

Валидност: 01.01.2023 – 31.08.2023

Работно време: 08:00 – 20:00ч

При единично посещение на басейните и термалната зона.

Отстъпката важи за деца на възраст от 6 до 14 години.


За деца придружени с родител на възраст до 6 години – посещението е безплатно.


За деца придружени с родител на възраст до 6 години – посещението е безплатно.

Терамалната зона на Орбита СПА Хотел включва:

  • 2 вътрешни басейна (за деца и възрастни) с температура 30 градуса С, шезлонги, финландска сауна, инфрачервена сауна, арома парна баня, панорамна релакс зона с открита камина;
  • Картите са валидни за посочения период, без дните на официални празници, когато хотелът е с висока заетост;
  • Деца до 14 г. без придружител, не се допускат за ползване на сауните;


По време на официални празници, моля да се обаждате предварително на СПА рецепция за потвърждение.

Моля да се запознаете със СПА етикета на СПА Хотел Орбита тук

Позвъни!