• Български
  • Английски

Басейни и абонаменти карти

Вътрешен басейн

Вътрешният басейн на Орбита СПА Хотел е с дължина 17 м. и ширина 7 м., което го прави подходящ за плуване. Дълбочината му е 1,40 м., а температурата на водата е 30°С. Басейнът работи целогодишно, а около него са разположени удобни шезлонги с изглед към склоновете на Рила.

Външен басейн

Външният басейн на Орбита СПА Хотел е с идеални размери за плуване – 25 м. дължина, 8 метра ширина и дълбочина 1,40 м. Температурата на водата е 27°С, което го превръща в охлаждащо изживяване през  летните месеци. Около басейна, под слънчевите лъчи, са разположени шезлонги и чадъри, а барът в непосредствена близост предлага сокове и разхлаждащи напитки.

Закрит детски басейн

Закритият детски басейн е незаменим източник на удоволствие за най-малките ни гости. С размери 5 м. дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,40 м. той е напълно безопасен и подходящ за нашите малки приятели.

Външен детски басейн

Весели игри и незабравими преживявания – това е нашият външен детски басейн. С размери 6 м. дължина и 3 м. ширина и дълбочина 0,60 м. той показва грижата ни за малките палавници. 

Терамалната зона на Орбита СПА Хотел включва:

  • 2 вътрешни басейна (за деца и възрастни) с температура 30 градуса С, шезлонги, финландска сауна, инфрачервена сауна, арома парна баня, панорамна релакс зона с открита камина;
  • Картите са валидни за посочения период, без дните на официални празници, когато хотелът е с висока заетост;
  • Деца до 14 г. без придружител, не се допускат за ползване на сауните;


По време на официални празници, моля да се обаждате предварително на СПА рецепция за потвърждение.

Моля да се запознаете със СПА етикета на СПА Хотел Орбита тук

Разгледай оферта