• Български
  • Английски

Вкусно

В последните години темата за здравословното хранене е все по-актуална. Това до голяма степен се дължи на факта, че нездравословните и некачествените храни и продукти до такава степен навлязоха в ежедневието ни, че започнаха да се приемат като нещо нормално. Употребата на вредни храни обаче оказва голямо влияние върху енергията, с която разполагаме, настроението, теглото и като цяло върху здравословното ни състояние.

Ето защо много от нас все по-често се питат какво можем да направим, за да живеем по-природосъобразно, да подобрим тонуса си, да сме жизнени и здрави. Според проучване, проведено от световна компания за производство на био храни и напитки, хората слагат правилното хранене на първо място в приоритетите си.

За да гарантираме качеството на храната и напитките, които сервираме в СПА Хотел Орбита и за да носят те удоволствието, което очаквате, голяма част от продуктите, които ползват нашите майстор-готвачи, са собствено производство. За да осигурим на гостите си екологично чиста и вкусна храна, хотелът ни разполага със собствени ферма, мандра, колбасарки цех,пивоварна и пекарна.

Над 60 вида са продуктите, които произвеждаме сами – свинско, телешко, агнешко месо, птици и дивеч, малотрайни варени и варено – пушени колбаси от червени и бели меса, трайни сурово – сушени деликатеси от раздробени и нераздробени меса, мляко и млечни продукти, яйца, мед и пчелни продукти, сладка, конфитюри, горски чайове и билки… А нашата занаятчийска бира ще удовлетвори и най-взискателните почитатели на тази напитка.

За нас храната е много повече от средство за препитание. За нас в СПА Хотел Орбита, храната е източник на здраве и красота!

Разгледай оферта