Частни или корпоративни партита

В Орбита СПА Хотел, Благоевград може да бъдат организирани корпоративни събития или частни празненства. Капацитетът на основният ни ресторант с панорамна гледка е до 100 места.

Орбита СПА Хотел е позициониран и заобиколен от зелени гори, със спираща дъха панорама. Мястото е изключително спокойно, модерно и подходящо за наемане и организиране на корпоративни събития, тиймбилдинги или обучения.

Разполагаме с конферентна зала „Рила“, която е оборудвана с мултимедия, микрофони, флипчарт и възможност за кабелна връзка.

Когато става дума за развлечения и спорт, всеки уикенд имаме подсигурена музика на живо, също така за любителите на спорта имаме тенис корт, преходи и тийм билдинг игри (с предварително запитване).

Изхранването по време на вечеря може да бъде на блок маса, с вкусни ястия, приготвени с натурални продукти от нашата ферма, мандра и колбасарски цех, или с конкретно меню, което се сервира от нашият екип.

За да бъде невероятен вкуса на храната, Ви предложим да опитате от нашата занаятчийска наливна жива бира „Калугерица“ и виното от собствено производство.

Изпратете ни запитване за дата и брой гости и ще Ви подготвим специална оферта с преференциални цени.

    Изпратете запитване

    Позвъни!