Политика за настаняване на деца

Децата са едни от най-скъпите ни гости. При нас те могат да играят безгрижно сред природата на чист въздух. Специално за тях Орбита СПА Хотел разполага с детска площадка на открито, оборудвана с атракциони и съоръжения, изцяло съобразени с всички изисквания за безопасност.

За да осигурим весели игри на малчуганите и в студените месеци, предстои изграждане и на детски център на закрито. 

Орбита СПА Хотел разполага с 2 детски басейна – 1 закрит и 1 на открито. Ако родителите желаят, могат да плуват заедно с децата си и в големите басейни, но трябва да имат предвид, че деца до 3 г. се допускат само с памперс, а деца до 14 г. могат да плуват в басейните за възрастни само с придружител.

При заявка стаите се зареждат с детски халатчета, кошарки за спане.

За да сме сигурни, че храната, която предлагаме на нашите малки гости е качествена и здравословна, приготвяме всички ястия с екологично чисти продукти, собствено производство. Месо, мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци, мед… всичко това доставяме от наши ферми в региона, с което гарантираме произхода и качеството на продуктите. Отглеждаме и специална порода крави, чието мляко е подходящо за консумация от деца с алергия към белтъка на кравето мляко.

За комфорта на най-малките ни гости в ресторанта са предвидени и детски столчета за хранене.

Деца  до 5.99 години се настаняват безплатно в Орбита СПА Хотел. Деца от 6 до 11,99 години заплащат 40% от цената за допълнително настаняване. При навършени 12 години се заплаща цена за настаняване на възрастен

Позвъни!