Активности

Забавления през цялата година и за цялото семейство – това е Орбита СПА Хотел! Занимания за всеки вкус – на открито или закрито, за по-активните, както и за тези, които предпочитат тишината и спокойствието. Всичко това ще откриете при нас.

Зимата в Орбита СПА Хотел е истинска снежна приказка в прегръдките на Рила! Само на 25 км. от комплекса се намира ски център „Картала“, предлагащ зимни спортове за начинаещи и напреднали.

Поизмръзнали от заснежените писти, можете да се насладите на уюта и топлината на нашия спа център, който Ви очаква с комфортна релакс зона с открита камина, 2 вътрешни басейна, масажни студия, хамам, финландска сауна, билкова сауна, инфраред сауна, ледено ведро… цялото здраве, което водата може да ни предложи.

За отличната Ви физическа форма или просто за тонус на Ваше разположение е и нашият фитнес център, оборудван с уреди последно поколение – бягаща пътека, крос-тренажор, велотренажор, комбинирани уред с тежести, свободни тежести, място за гимнастика и упражнения.

Ако метеорологичните условия са подходящи, на Ваше разположение е и нашият тенис корт. Близостта до винарски изби в региона позволява и организирането на винени турове. 

Топлите месеци на годината са извор на безброй възможности за различни занимания. Разположението на Орбита СПА Хотел е отправна точка към Югозападна Рила и различни туристически маршрути в планината. Бързо и лесно можете да правите еднодневни пътувания до Рилския манастир, Стобските пирамиди, Мелник и Роженски манастир, местността „Рупите“.

За по-близки разходки подходящи са парк „Бачиново“, кв. „Вароша“, парк „Ловен дом“, зоопарк Благоевград, православен мемориален комплекс „Памет и вяра“ и още музеи и църкви в Благоевград.

Любителите на силните усещания могат да отидат на рафтинг по река Струма. Почитателите на планинското колоездене могат да се възползват от 4 писти, намиращи се в близост до хотела.

През летни месеци можете да се насладите на 2 панорамни басейна с чадъри и шезлонги сред аромата на борова гора, съблекални, душове и детска зона. Целогодишно работи и нашият спа център, който е най-големият в околността. 2 вътрешни, 3 масажни студия, хамам, финландска сауна, билкова сауна, инфраред сауна, ледено ведро, просторна релакс зона с камина и фитнес, козметична стая – всичко това, разположено на 900 кв. м. Можете да поддържате формата си и на нашия тенис корт. Близостта до винарски изби в региона позволява и организирането на винени турове.

Позвъни!