• Български
  • Английски

Настаняване

Споделете
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Стая Лукс
В нашите двойни стаи Лукс в Орбита СПА Хотел можете да се насладите на уютно и комфортно  пространство, обзаведено стилно и елегантно. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Избирайки Двойна стая Лукс, Вие избирате комфорт и уединение в сърцето на планината!
Стая Лукс
Стая Делукс
Стая Делукс
Нашите двойни стаи Делукс в Орбита СПА Хотел впечатляват с дизайн и гарантират незабравима почивка. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Изисканото обзавеждане и уютът в стаите Делукс са предпоставка за гарантирана релаксираща ваканция!
Апартамент с една спалня
СПА Хотел Орбита предлага 2 типа едноспални апартаменти: 4 апартамента в основната хотелска сграда 2 апартамента в самостоятелна сграда, отстояща на 30 м. от основния хотелски корпус, подходящи за компания от 2 семейства или сте голямо семейство с пораснали деца. Елегантни и изключително комфортни, апартаментите с една спалня в Орбита СПА Хотел предлагат усещане на...
Апартамент с една спалня
Апартамент с две спални
Апартамент с две спални
Апартаментите с две спални в Орбита СПА Хотел ще Ви очароват със своя простор, елегантно обзавеждане и домашен уют. Апартаментите с две спални са изключително подходящи за семейно пътуване. Детайлите от дърво и естествени материали ще Ви потопят в лукс и комфорт за Вашата незабравима почивка!
https://www.livechatalternative.com/