• Български
  • Английски

Настаняване

Споделете
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Стая Лукс
В нашите двойни стаи Лукс в Орбита СПА Хотел можете да се насладите на уютно и комфортно  пространство, обзаведено стилно и елегантно. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Избирайки Двойна стая Лукс, Вие избирате комфорт и уединение в сърцето на планината!
Стая Лукс
Стая Делукс
Стая Делукс
Нашите двойни стаи Делукс в Орбита СПА Хотел впечатляват с дизайн и гарантират незабравима почивка. Всичко е изпипано до последния детайл, с акценти от дърво и други естествени материали. Изисканото обзавеждане и уютът в стаите Делукс са предпоставка за гарантирана релаксираща ваканция!
Апартамент с една спалня
Елегантни и изключително комфортни, апартаментите с една спалня в Орбита СПА Хотел предлагат усещане на домашен уют, далеч от дома. Апартаментите с една спалня са подходящи както за романтична ваканция на двойки, така и за семейства с деца. Те предлагат почивка с всички удобства, създадени специално за Вас!
Апартамент с една спалня
Апартамент с две спални
Апартамент с две спални
Апартаментите с две спални в Орбита СПА Хотел ще Ви очароват със своя простор, елегантно обзавеждане и домашен уют. Апартаментите с две спални са изключително подходящи за семейно пътуване. Детайлите от дърво и естествени материали ще Ви потопят в лукс и комфорт за Вашата незабравима почивка!