Бюти зона

В Уелнес зона на СПА хотел „Орбита“ можете да се насладите на различни видове масажи. Масажи на цяло тяло – класически, релаксиращи, спортни и ароматерапевтични масажи с БИО растителни и етерични масла, масаж с вулканични камъни, антицелулитен масаж.

Предлагаме и частични масажи на скалп, гръб, рамене и масажна яка, рефлекторен масаж за ходила, йога стречинг масаж, както и такъв за лице.

За да бъде изживяването върховно, за Вас ще се погрижат висококвалифицирани специалисти, които са готови да изпълнят всяко Ваше желание. Масажите могат да бъдат индивидуални, ароматни, детски.

В Бюти зоната на СПА хотел „Орбита“ на Ваше разположение през целия ден е козметик. Освен традиционните услуги, в менюто на Бюти зоната са включени различни видове релаксиращи и оздравителни терапии за лице и тяло.

За  да съхраним младостта и свежестта  на Вашето  лице,  ние използваме доказалата се във времето  професионална френска козметика “ACADEMIE”.  Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност  очароват жените по целия свят години наред. При редовна употреба на тази луксозна козметика ще се радвате на свежа, здрава и привлекателна кожа.

Цялостна грижа за тялото  Ви предлагаме с  италианската натурална козметика „La Cremerie”.  Активните съставки, използвани във формулите на La Cremerie, са внимателно подбрани, подложени на филтриране и насищане, така че билковите и растителни екстракти да запазят по най-добрия начин полезните си качества. Терапиите, предложени в нашето меню, са преди всичко изключително ефикасни, но също така и безопасни – подходящи за деликатна и чувствителна кожа.

    Изпратете запитване

    Позвъни!