• Български
  • Английски

Бюти зона

Уелнес

В Уелнес зона на СПА хотел „Орбита“ можете да се насладите на различни видове масажи. Масажи на цяло тяло – класически, релаксиращи, спортни и ароматерапевтични масажи с БИО растителни и етерични масла, масаж с вулканични камъни, антицелулитен масаж.

Предлагаме и частични масажи на скалп, гръб, рамене и масажна яка, рефлекторен масаж за ходила, йога стречинг масаж, както и такъв за лице.

За да бъде изживяването върховно, за Вас ще се погрижат висококвалифицирани специалисти, които са готови да изпълнят всяко Ваше желание. Масажите могат да бъдат индивидуални, ароматни, детски.

Бюти зона

В Бюти зоната на СПА хотел „Орбита“ на Ваше разположение през целия ден е козметик. Освен традиционните услуги, в менюто на Бюти зоната са включени различни видове релаксиращи и оздравителни терапии за лице и тяло.

Клуб Здраве и Уелнес

Абонаментни карти

хранителен режим и фитнес

СПА ЕТИКЕТ

За  да съхраним младостта и свежестта  на Вашето  лице,  ние използваме доказалата се във времето  професионална френска козметика “ACADEMIE”.  Богатите формули на продуктите и високата им ефикасност  очароват жените по целия свят години наред. При редовна употреба на тази луксозна козметика ще се радвате на свежа, здрава и привлекателна кожа.

Цялостна грижа за тялото  Ви предлагаме с  италианската натурална козметика „La Cremerie”.  Активните съставки, използвани във формулите на La Cremerie, са внимателно подбрани, подложени на филтриране и насищане, така че билковите и растителни екстракти да запазят по най-добрия начин полезните си качества. Терапиите, предложени в нашето меню, са преди всичко изключително ефикасни, но също така и безопасни – подходящи за деликатна и чувствителна кожа.

Изпратете запитване

Разгледай оферта