Услуги

Услуги hotel orbita coworking
Услуги office bag

За нашите бизнес клиенти и партньори ние предоставяме възможност за целогодишно наемане на стаи, които могат да се използват за служебни цели от служителите. Удобствата на хотела дават възможност за отлично работно място извън работата, съчетавайки го с предлаганите от нас удобства и забавления.

Услуги car

Можете да се възползвате от нашата совалка. Организираме трансфери от и до града, както и от и до летище София, организираме турове до различни дестинации в близост до града. Организираме обиколки на места, като пирамидите Стоб, Рилския манастир, крепостта Царево и много други.

Услуги hotel orbita transport
Услуги hotel orbita sport
Услуги tennis ball

Екипът на Спа хотел Орбита се грижи за вашия комфорт и незабравимо преживяване в нашия хотел, като ние също се опитваме да ви запознаем с различните видове забавления и спорт извън него. Около град Благоевград има голям избор от различни видове спорт, като бейзбол, конна езда, тенис, планинско колоездене, ски център, рафтинг и др. За нашите гости, които идват да се отпуснат и идват за нови преживявания, можем предлагат различни видове забавления, като винен туризъм, лов и риболов, картинг.

Позвъни!