• Български
  • Английски

Политика за резервации

Резервации

За да направите резервация в СПА хотел „Орбита“, са необходими някои Ваши лични данни – име, адрес, телефонен номер. Предоставените от Вас данни са защитени съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с Вашата резервация и няма да бъде предоставяна за други цели.

Гостите на СПА хотел „Орбита“ се настаняват след 14:00 часа. Освобождаването на стаите се извършва до 12:00 часа. Ранното настаняване и късното напускане на стаите се извършва в зависимост от заетостта на хотела и се заплаща допълнително. Моля, обръщайте се към Рецепция при необходимост.

Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на потребителя, направил резервацията, както и туристически ваучер (ако случаят е такъв).

Домашни любимци не се допускат на територията на хотела.

Политика за онлайн резервации

За всички онлайн резервации се изисква гарантиращо предплащане.

Резервацията е успешна, когато Вие получите потвърждение за успешно приключена резервация като параметри и успешно изтеглена сума от Вашата кредитна или дебитна карта, с която Вие предплащате изискуемия депозит.

Ако сте задали некоректно данните от Вашата карта, наличността по картата Ви е недостатъчна или има технически проблем, поради който не може да се изтегли необходимата сума, резервацията се счита за невалидна.

Моля, уверете се, че сте получили потвърждение за коректност на операцията по резервиране. Ако възникне проблем, моля да се свържете с отдел “Резервации” тел. 0892254302 или ни пишете на имейл: office@hotel-orbita.bg

Видове резервации според политиката на предплащане.

1. Стандартна резервация

При стандартна резервация се изисква гарантиращо предплащане в размер на първата нощувка, а остатъкът от дължимата сума се заплаща на рецепция в хотела, при настаняване.

2. Резервация с невъзвръщаем депозит /non-refundable rate/ .

Този тип резервации дават допълнителна отстъпка от цената съгласно офертата, но се изисква пълно 100% предплащане на сумата по резервацията.

В този случай изтеглената гарантираща сума за резервацията не се възстановява на клиента, в случай на отмяна на резервацията.

В случай на неявяване (no–show) на клиента, предплатеният депозит се удържа от хотела на 100%.

Отказ от резервация

В случай, че е необходимо да откажете своя резервация, анулацията трябва задължително да бъде в писмен вид.

Ако откажете резервация в срок до 7 дни преди деня на пристигане, Вашата сума се възстановява напълно (ако сте използвали банков трансфер).

Анулация в последния момент се счита за такава, ако е  извършена до 24 часа преди 12:00 часа в деня на пристигане.

Анулация на резервация за официални празници се приема до 14 дни преди деня на пристигане.