Политика за резервации

Резервации

За да направите резервация в СПА хотел „Орбита“, са необходими някои Ваши лични данни – име, адрес, телефонен номер. Предоставените от Вас данни са защитени съгласно Закона за защита на личните данни и нормативните актове, регламентиращи защитата на информация и се обработват само във връзка с осъществяването на установените изисквания на Закона за туризма. Тази информация ще бъде използвана само и единствено във връзка с Вашата резервация и няма да бъде предоставяна за други цели.

Гостите на СПА хотел „Орбита“ се настаняват след 14:00 часа. Освобождаването на стаите се извършва до 12:00 часа. Ранното настаняване и късното напускане на стаите се извършва в зависимост от заетостта на хотела и се заплаща допълнително. Моля, обръщайте се към Рецепция при необходимост.

Настаняването в хотела става посредством представяне на лични документи, удостоверяващи идентичността на потребителя, направил резервацията, както и туристически ваучер (ако случаят е такъв).

Домашни любимци не се допускат на територията на хотела.

Политика за резервации

За резервация по телефона или по имейл:

При резервация по телефона или имейл, вие трябва да получите писмено потвърждение с номер на резервацията. 

  • Резервацията е гарантирана при предплащане на 1 нощувка до 3 дни след потвърждение на резервация
  • Ако периодът между потвърждението и настаняването е по-малък от 3 дни, заплащането се извършва на място в хотела

За банков превод:

ХК ОРБИТА ЕООД
IBAN: BG02UNCR70001522109193 BGN
ОСНОВАНИЕ: Резервация номер ……
Дължима сума : ……
SWIFT: UCRBGSF
УниКредит Булбанк, Благоевград,

За всички онлайн резервации се изисква гарантиращо предплащане:

Резервацията е успешна, когато Вие получите потвърждение за успешно приключена резервация като параметри и успешно изтеглена сума от Вашата кредитна или дебитна карта, с която Вие предплащате изискуемия депозит.

Ако сте задали некоректно данните от Вашата карта, наличността по картата Ви е недостатъчна или има технически проблем, поради който не може да се изтегли необходимата сума, резервацията се счита за невалидна.

Моля, уверете се, че сте получили потвърждение за коректност на операцията по резервиране. Ако възникне проблем, моля да се свържете с отдел „Резервации“ тел. 0892254302 или ни пишете на имейл: office@hotel-orbita.bg

Видове резервации според политиката на предплащане.

1. Стандартна резервация

При стандартна резервация се изисква гарантиращо предплащане в размер на първата нощувка, а остатъкът от дължимата сума се заплаща на рецепция в хотела, при настаняване.

Отказ от резервация

В случай, че е необходимо да откажете своя резервация, анулацията трябва задължително да бъде в писмен вид.

  • При анулиране на резервацията до 7 дни преди датата за настаняване, предплатената сума се възстановява от Хотела
  • При анулиране на резервацията 7 и по-малко дни до датата за настаняване, предплатената сума се задържа от Хотела като неустойка
  • При съкращаване на престоя в Хотела, клиентът дължи неустойка 1 нощувка
Позвъни!