• Български

Заслужавате ден за СПА! 7 предимства на посещенията в СПА центъра

Помислете още сега за своето релаксиращо посещение в СПА центъра

 

В края на една особено натоварена седмица е съвсем естествено тялото и умът Ви да се чувстват изтощени. В тези моменти е необходимо да помислите за един презареждащ спа уикенд.

 

Това е Вашето време да се отпуснете и да се насладите на пълна релаксация, която дължите на себе си за цялата упорита работа и предизвикателствата, с които продължавате да се сблъсквате седмица след седмица.

 

Ако се чудите дали да резервирате своя престой в Орбита СПА хотел, Ви препоръчваме да прочетете статията докрай. В нея ще Ви разкрием седемте предимства на едно релаксиращо посещение в СПА центъра за Вашето тяло, ум и душа.

 

Продължавайте, знаете, че го заслужавате!

 

1. Помага за премахване на стреса

На първо място, релаксиращото посещение в СПА центъра е най-добрият начин да премахнете стреса.

 

Независимо от това каква процедура ще изберете, ще забележите, че умът Ви се успокоява веднага щом влезете в спа центъра. Остава само да се насладите на заслуженото време със самите себе си.

 

И тъй като всички ние се отпускаме по различни начини, може да се каже, че елементът на релаксация идва във всички различни форми на СПА процедурите.

 

СПА Хотел Орбита 2

 

2. Прави кожата по-сияйна

Като се грижите за кожата си с процедури за лице, тя по естествен начин ще подобри вида си и своята еластичност. Това може да означава всичко – от минимизиране на акнето до изглаждане на фините бръчици и намаляване на слънчеви петна.

 

Грижата за кожата е жизненоважна, затова е препоръчително да започнете още в ранна възраст. Избирайки спа терапии за лице, Вие ще се радвате на сияйна кожа, забавяйки процеса на стареене.

 

3. Освобождава серотонин и допамин

Знаете ли, че ходенето на СПА център може  наистина  да Ви направи по-щастлив човек?

 

И ако нашите предци са нямали достатъчно основания да вярват в това, то в наши дни науката ни доказва защо СПА центърът е здравословен за ума и душата. Проучвания са установили, че след масажа в тялото се повишават нивата на серотонин и допамин.

 

Ето защо много хора, които страдат от някакъв вид депресия, избират редовно да си подаряват релаксираща спа процедура.

 

4. Помага за облекчаване на болката

Чувствате ли болки по тялото си?

 

Може би усещате дискомфорт в долната част на гърба си или може би имате мускулна треска на ръцете и раменете от Вашия нов тренировъчен режим?

 

В тези случаи масажът е перфектният начин да отработите тези зони и да сведете до минимум болката или чувството на дискомфорт. Гарантираме Ви, че ще си тръгнете от спа центъра, чувствайки се значително по-добре физически, отколкото сте били преди.

 

5. Помага за стягане на кожата

Ако искате да подобрите увереността в тялото си, можете да бъдете сигурни, че има много нехирургични подходи, които са невероятно ефективни.

 

Например, може да Ви се е случвало да почувствате несигурност заради наличието на целулит. Ако случаят е такъв, можете да изберете терапия за стягане на кожата и намаляване на целулита. Тези процедури се оказаха невероятно ефективни за мнозина, без да се излагате на опасност.

 

С това ще почувствате по-голяма увереност в себе си и тялото си. Когато става въпрос за това как гледаме на себе си, какво би могло да бъде по-добро от увереността?

 

6. Подобрява притока на кръв и циркулацията

Освен че масажът може да бъде невероятно релаксиращ, той също ще бъде от полза за цялото Ви тяло, тъй като ще подобри Вашите приток на кръв и кръвообращение.

 

Ако сте настинали, това ще помогне на тялото Ви по естествен начин да се бори с болестта. Причината е, че тогава белите Ви дробове, сърцето и мускулите Ви са в състояние да функционират правилно.

 

Спа Хотел Орбита 3

 

7. Повишава увереността

В края на деня ще се почувствате значително по-добре, когато излизате от СПА центъра, отколкото в момента на влизането в него.

 

Естествено е да се почувствате по-уверени в себе си, тъй като сте се погрижили за подобряване не само на външния вид на кожата си, но и за цялостното благосъстояние на своите тяло и ум.

 

 

Ако  наистина искате  да се поглезите с изкуството на релаксацията, защо не помислите за спа уикенд сред природата?

 

Каквито и терапии да изберете, бъдете сигурни, че има редица предимства, които идват с освежаващо посещение в СПА центъра. Не само ще се почувствате по-добре психически, но и ще сте по-уверени в себе си, ще спите по-добре и ще се радвате на по-красива и здрава кожа.

 

Не сте сигурни откъде да започнете? Разгледайте още сега всички спа процедури, които предлагаме в Орбита СПА хотел!