Открийте своя баланс – Ръководство на за най-добри СПА процедури за пълна релаксация

Открийте своя баланс - Ръководство на за най-добри СПА процедури за пълна релаксация picture1

Спа процедурите са предназначени да ни помогнат да се отпуснем, да се освободим от стреса и да подмладим тялото и ума си. С толкова много налични опции може да е трудно да разберете от къде да започнете и коя е най-подходящата процедура за вашите нужди. С тази статия ще ви преведем през най-добрите СПА процедури, които ще ви накарат да се почувствате освежени и подмладени.

Дълбокотъканен масаж

Дълбокотъканният масаж е вид терапевтичен масаж, който се фокусира върху дълбоките слоеве на мускулната тъкан. Предназначен е за облекчаване на хронично напрежение и болка в мускулите и съединителните тъкани. Тази масажна техника използва бавен, силен натиск и целенасочени движения за достигане до дълбоките тъкани и насърчаване на възстановяването им. Дълбокият масаж на тъканите може да се използва за лечение на различни състояния, включително хронична болка в гърба, възстановяване от нараняване и мускулно напрежение. Натискът, прилаган по време на масажа, често е силен, но много хора го намират за изключително релаксиращ и подмладяващ. Ако търсите начин да облекчите хроничното напрежение, дълбокотъканният масаж може да бъде идеалният избор за вас.

Открийте своя баланс - Ръководство на за най-добри СПА процедури за пълна релаксация picture2

 

Релаксираща терапия с бамбук и лотос

Изпитайте несравнима релаксация с комбинацията от две азиатски чудеса, бамбук и лотос, в тази луксозна терапевтична сесия. Това отпускащо изживяване започва с нежно ексфолиране за освежена и сияйна кожа, последвано от подхранваща маска, която насърчава естественото производство на колаген. И накрая, релаксиращият масаж ще помогне за освобождаване от ежедневния стрес, което води до елеминиране на стреса от ежедневието.

Открийте своя баланс - Ръководство на за най-добри СПА процедури за пълна релаксация picture3

 

Масаж с вулканични камъни

Масажът с вулканични камъни е луксозна спа процедура, която включва използването на нагорещени камъни за загряване на мускулите и насърчаване на дълбока релаксация. Терапевтът ще постави горещите камъни върху определени точки на тялото ви, като гърба и врата, за да помогне за освобождаване на напрежението и подобряване на кръвообращението. Топлината от камъните ще проникне дълбоко в мускулите, което ще ви накара да се чувствате отпуснати и подмладени.

 

Процедури за лице

Процедурите за лице са популярни СПА процедура, които се фокусират върху кожата на лицето, шията и деколтето. Терапията може да включва почистване, ексфолиране и овлажняване, както и нанасяне на маска, която да помогне за успокояване и хидратиране на кожата. Процедурите за лице са чудесен начин да се погрижите за кожата си и да подобрите цялостния й вид.

Открийте своя баланс - Ръководство на за най-добри СПА процедури за пълна релаксация picture4

Аюрведа масаж

Аюрведа масажът е традиционна индийска лечебна практика, която включва използването на билкови масла, нежни удари и точки на натиск за насърчаване на физически, умствен и емоционален баланс. Смята се, че помага за облекчаване на стреса, подобрява кръвообращението, засилва имунната система и подобрява цялостното благосъстояние. Аюрведа масажът се извършва от обучени терапевти и се основава на принципите на Аюрведа, медицинска система, която се стреми да възстанови естественото състояние на хармония на тялото.

 

СПА процедурите са чудесен начин да намерите баланс и релакс в напрегнатото си ежедневие. Независимо дали предпочитате масаж на цяло тяло, луксозна грижа за лице или процедура за врат и ръце, в СПА центъра на Орбита СПА хотел има богато разнообразие от СПА терапии, които да отговарят на вашите индивидуални нужди. Резервирайте своята СПА почивка и си подарете релакс и подмладяване. Вашето тяло и ум ще ви благодарят!

 

 

Позвъни!