Организирайте Вашето следващо събитие в Орбита СПА хотел – Благоевград

В Орбита СПА Хотел – Благоевград, разполагаме с несравними възможности за организиране на корпоративни събития и частни празненства. Независимо дали сте в търсене на идеалната локация за фирмен тиймбилдинг или желаете да отпразнувате специален момент от своя живот, нашият хотел ви предоставя всичко, от което се нуждаете.

Организирайте Вашето следващо събитие в Орбита СПА хотел - Благоевград event 1

Уникално Местоположение и Обстановка

Орбита СПА Хотел се намира в околностите на Благоевград и е обграден от невероятни гори и спокойствие. Предлагаме ви единствена в своя род панорамна гледка, която ще завладее сетивата ви. Тук можете да изпитате истински комфорт и модерна обстановка, идеални за събития от всякакъв характер.

 

Конферентна Зала „Рила“

За вашата конференция, семинар, или обучение, разполагаме с изцяло оборудвана конферентна зала „Рила“. Тя разполага с мултимедийна система, микрофони, флипчарт и възможност за кабелна връзка. Нашият професионален екип ще бъде на ваше разположение, за да се погрижи за всички детайли и да осигури гладко протичане на събитието ви.

 

Развлечения и Активности

Ние вярваме, че успешните събития се съчетават със забавление и релаксация. Затова, всеки уикенд предлагаме музика на живо, за да направим вашето събитие още по-забавно и пълно с емоции. За тези, които обичат спорта и активните забавления, предлагаме тенис корт, преходи и тиймбилдинг игри. Всичко, което трябва да направите, е да ни информирате предварително, и ние ще се погрижим за всичко останало.

Организирайте Вашето следващо събитие в Орбита СПА хотел - Благоевград event 2

Изискани Гастрономични Удоволствия

Нашият ресторант предлага изключително изкушаващо изживяване за вашите гости. Изберете между блок маса с разнообразни и вкусни ястия, приготвени със съставки от нашата собствена ферма, мандра и колбасарски цех, или специално съставено индивидуално меню, което ще бъде сервирано от нашия опитен екип от готвачи.

 

Напитки от Собствено Производство

За пълноценно удоволствие и неповторим вкус, ви предлагаме да опитате нашата занаятчийска наливна жива бира „Калугерица“ и специална селекция ароматни вина. Те ще придадат още повече вкус и настроение на вашето събитие.

 

Свържете се с Нас

За организацията на вашето събитие, независимо дали става въпрос за корпоративно събитие или частно празненство, изпратете ни запитване с дата и брой гости. Нашият екип ще се свърже с вас и ще изготви специална оферта с преференциални цени, съобразени с вашите нужди и предпочитания.

 

Орбита СПА Хотел в Благоевград е вашето идеално място за всякакви събития и специални моменти. Очакваме ви да станем част от вашите незабравими спомени.

 

Позвъни!