Незабравими спомени и забавление за най-малките гости в Орбита СПА хотел

Незабравими спомени и забавление за най-малките гости в Орбита СПА хотел kids 1

 

В Орбита СПА Хотел, смятаме, че децата са нашите най-важни гости и тяхната усмивка е най-голямата ни награда. Затова сме изключително горди, че сме създали уникално място, където най-малките ни гости могат да прекарат незабравими моменти в обятията на природата и чистия въздух.

 

Детска Площадка на Открито

При нас, децата могат да изживеят истинска безгрижност и игра сред природата. Нашата детска площадка на открито е оборудвана с атракции и съоръжения, напълно съобразени с всички изисквания за безопасност. Тук, вашите малчугани могат да се позабавляват, да се сприятеляват и да създават незабравими спомени.

 

Детски Център на Закрито – Скоро!

За да осигурим весели игри и в студените месеци, предстои изграждането на нашия детски център на закрито. Тук, децата ще могат да се насладят на разнообразни дейности и занимания, докато родителите релаксират в СПА зоната или се наслаждават на вкусната храна в ресторанта ни.

 

Детски Басейни – Забавление и Учене

Орбита СПА Хотел разполага с два детски басейна – един закрит и един на открито. Нашите басейни са оборудвани с всичко необходимо за безопасно и забавно плуване. За родителите, които желаят, можем да предоставим възможност за плуване заедно с децата си и в големите басейни. Моля, обърнете внимание, че деца до 3 години се допускат само с памперс, а деца до 14 години могат да плуват в басейните за възрастни само с придружител.

 

Незабравими спомени и забавление за най-малките гости в Орбита СПА хотел kids 2

 

Допълнителни удобства

Знаем колко важно е да се грижите за вашите деца. По ваша заявка, стаите се зареждат с детски халатчета и кошарки за спане, за да осигурим комфорта и удобството на най-малките ви. В ресторанта ни, предлагаме и детски столчета за хранене, за да направим храненето по-лесно и приятно за вас и вашите деца.

 

Здравословна Храна за Малчуганите

Храната за вашите деца е от съществено значение, затова приготвяме всички ястия с екологично чисти продукти от нашите собствени ферми. Месо, мляко и млечни продукти, плодове и зеленчуци, мед – всичко това се произвежда в наша ферма в района. Освен това, отглеждаме специална порода крави, чието мляко е подходящо за консумация от деца с алергия към белтъка на кравето мляко.

 

Специални Оферти за Деца

В Орбита СПА Хотел ценим вашето семейно време и сме създали специални оферти за деца. Деца до 5.99 години се настаняват безплатно, а деца от 6 до 11,99 години заплащат само 40% от цената за допълнително настаняване. При навършване на 12 години, се заплаща цена за настаняване на възрастен.

 

В Орбита СПА Хотел правим всичко възможно, за да направим престоя на вашите деца при нас незабравим и пълен с радост и игри. Посетете ни и дайте на вашите малчугани възможността да се насладят на природата, свежия въздух и безгрижната забава.

Резервирайте своя семеен СПА престой в планината в Орбита СПА хотел още сега!

 

 

Позвъни!