• Български

На почивка с електрически автомобил? Лесно е в Орбита СПА хотел

2022 година е и официално живеем в бъдещето. Въпреки, че все още не пилотираме летящи коли или не се телепортираме от място на място, както се предвиждаше в миналото, превозните средства стават все по-модерни. Електрическите автомобили може дори да достигнат ново ниво на инерция при проявата на всеки следващ модел.

Основното предимство на електрическите коли е приносът, който те имат в подобряването на качеството на въздуха в градовете. Без добре познатия ни ауспух, електромобилите не произвеждат емисии на въглероден диоксид при шофиране, което значително намалява замърсяването на въздуха.

Опазването на околната среда е важно за вас и планирате следващата си спа почивка с вашия електрически автомобил? Орбита СПА хотел ви предлага още една услуга, която да задоволи нуждите ви, за да се насладите напълно на своята релаксираща почивка без да се притеснявате за това къде и как да заредите електромобила си.

 

От удобство към необходимост

„Предлагате ли Wi-Fi?“. За всеки модерен и луксозен хотел въпросът има очевиден отговор: „Разбира се, че имаме!“. Всъщност през годините wi-fi се превърна от желано удобство в необходимост, което всеки човек търси. Никой бизнес гост няма да резервира стая в хотел, който не отговаря на минималните изисквания за ежедневна работа. Докато преди достъпът до интернет може да е бил просто поток от приходи с добавена стойност, то сега той е нещо задължително. Същият сценарий започва да се развива и със станциите за зареждане на електрически автомобили.

На почивка с електрически автомобил? Лесно е в Орбита СПА хотел retseptsiya

Защо електрически станции? Защо сега?

 

Не само, защото по пътищата има все повече електрически превозни средства, но и защото интересът към електромобилите в момента е най-висок. Дори няколко държави вече определят крайни дати за продажба на нови превозни средства, задвижвани с газ.

Увеличава се и броят на гостите на Орбита СПА хотел, които пристигат с електромобили, независимо дали са тяхна собственост или са наети под наем, за да ги изпробват. Затова за нас е много важно да предоставим възможност на всеки гост на хотела да зареди електическия си автомобил си, докато се наслаждава на релаксиращи спа процедури в спа центъра ни или докато опитва някое от напълно органичните ни ястия в ресторанта. Сигурността и спокойствието на всеки наш гост са приоритет за нас, затова станцията за зареждане за нас не е удобство, а важен и напълно задължителен елемент.

Желанието да дадете своя принос за околната среда не трябва да ви създава проблеми и ограничения.

 

На безплатния ни паркинг се намира нашата eCars ИДА зарядна станция, така че можете да се отпуснете в комфорта на вашата стая или апартамент, докато автомобилът ви се захранва за утрешните приключения!

 

За повече информация относно зарядната станция в Орбита СПА хотел, моля, свържете се с нашия екип!