Насладете се на комфорт и лукс, като резервирате нощувки в Благоевград в хотелски комплекс Орбита!

Хотел Орбита Благоевград предлага на своите гости 60 места, разпределени в студио, апартаменти, двойни и тройни стаи. Стаите са реновирани, напълно оборудвани и обзаведени в нов модерен стил. По-голямата част от стаите за нощувки в Благоевград имат тераси, разкриващи невероятни панорамни гледки. 
Апартаментите в хотел Орбита Благоевград са напълно оборудвани с климатици, телевизори, минибар и самостоятелни тераси, а баните им разполагат с отделни хидромасажни вани.

Хотелът ни в Благоевград е с отлично местоположение, където градският шум отстъпва място на заобикалящата го вечнозелена природа. Ако след работна среща искате да пренощувате в Благоевград, то комфортът на луксозните ни апартаменти и топлото джакузи ще ви накара да релаксирате пълноценно. Резервирайте нощувките си в Благоевград и се насладете на панорама от заснежени планински върхове и красива природа.

Уверете се сами в приятната атмосфера на хотел Орбита Благоевград и се поглезете в комфорт и стил с незабравими нощувки в Благоевград!

Услуги