Първокласният ресторант в Благоевград в най-добрия хотел в Благоевград!

Изцяло ремонтираният и модерен ресторант Орбита в Благоевград разполага с 160 места. Той има излаз към красива лятна тераса, където е разположено и атрактивно барбекю. Лятната тераса има 80 места и е заобиколена от прекрасна природа. Ресторантът и лятната градина са подходящи за организиране на семейни или фирмени мероприятия.

Отличният ресторант в Благоевград ви предлага огромно разнообразие от ястия типични за азиатската и средиземноморската, за българската или италианската кухни, както и асортимент от студени и топли напитки. Кухнята, която предлага нашият ресторант е уникална за региона, тъй като включва ЕКО храни, използвани за приготвяне на блюдата за гостите ни. Любимата ни баба Севда пази тайните на старите български традиционни рецепти и всеки, опитал гозбите й, желае да ги опита отново.
В Ресторант Орбита Благоевград винаги можете да се насладите на вкусни рибни специалитети. Наред с прясна сладководна риба, професионалните ни готвачи с радост ще ви приготвят суши, калмари или морски дарове.

Луксозният реновиран ресторант в Благоевград предлага организиране на сватби, семейни тържества, юбилеи, партита или презентации, както и за всякакви други лични, семейни и фирмени събития.
Дизайнерският и уютен интериор на ресторант Орбита Благоевград и първокласното обслужване ще ви накарат да се почувствате специални. Професионалният екип на най-добрия хотел в Благоевград ще ви помогне да изживеете вашия незабравим празник!

Вашият комфорт е грижа на хотел Орбита Благоевград!

Услуги в ресторанта