В Хотел Орбита Благоевград на ваше разположение е лятна градина с прекрасен панорамен изглед. Ако искате да се полюбувате на планински гледки и свеж въздух трябва я посетите. Това е мястото, което ще ви откъсне от напрегнатото ежедневие и ще ви накара да почувствате спокойствие и хармония. Поглезете се с вкусните изкушения, които предлага първокласният ни ресторант в Благоевград.

Лятната градина разполага с 80 седящи места, които са разположени под атрактивни шатри. Подходяща е за организиране на партита или семейни събития на открито. Когато вашите гости са повече, то на разположение са местата както в лятната градина, така и в ресторанта в Благоевград.

Хотел Орбита Благоевград предлага организиране на вашето перфектно сватбено тържество във вълшебната лятна градина. Тя е подходяща и за провеждане на семейни тържества и фирмени банкети. Уютната обстановка и качествено обслужване, както и изцяло реновираният интериор на хотела в Благоевград, ще направят всеки празник наистина незабравим! Доверете се на професионалния ни екип и сбъднете мечтите си.

Заповядайте в по-добрия хотел – хотел Орбита Благоевград!

Услуги в ресторанта