Изберете най-новата конферентна зала в Благоевград за организиране на вашето важно събитие - семинар, фирмено мероприятие или бизнес конференция. Ако ви предстои провеждане на важна бизнес среща или подготовка на тийм билдинг, нашият хотел в Благоевград е най-добрия вариант!

Конферентната ни зала в хотел Орбита Благоевград е с капацитет от 50 места и е оборудвана с нова съвременна техника и апаратура. В залата има мултимедия с отлично качество, перфектна озвучителна система и микрофони, флипчарт, подвижни дъски, безжичен интернет. Столовете в конферентната зала в Благоевград могат да се пренареждат според изискванията на организаторите и вида на срещата. Допълнителна услуга предлагана от хотел Орбита Благоевград е организиране на паузи за кафе, обяди или вечери. Гостите на хотел Орбита Благоевград ползват безплатно охраняемия паркинг на комплекса.

Организацията на вашето стилно мероприятие в конферентната зала на хотел Орбита Благоевград е лесна и бърза, а атрактивното местоположение на комплекса ще впечатли вашите гости и партньори. Поднесете презентацията или обучението си с класа и елегантност в нашата конферетната зала в Благоевград. Отличното и комплексно обслужване в най-добрия хотел в Благоевград, ще превърне организацията на вашето важно мероприятие в стилно и елегантно събитие.

Доверете се на Хотел Орбита Благоевград!

Услуги в Конферентната зала