За организиране на вашата сватба в Благоевград Хотел Орбита Благоевград е насреща!

Нашият реновиран ресторант в Благоевград е с капацитет 160 места, и е отличен избор за провеждане на вашата сватба. Организацията на вашето стилно сватбено тържество, ще бъде лесно и точно такова, за каквото винаги сте си мечтали. Възползвайте се от красивата реновирана обстановка и красив дизайн на ресторанта в Благоевград. Изживейте безценни моменти с любимите ви хора!

Сватба в Благоевград – изискана и стилна! Направете своя избор от разнообразното меню на ресторанта ни и готвачите ни ще ви изненадат с уникални ястия от българската, азиатска, италианска или средиземноморска кухня. Нека гостите ви се поглезят с вкусни ястия, качествени напитки и неустоими десерти. Дружелюбният персонал на вашия хотел в Благоевград ще направи престоя ви още по-приятен!
Ако желаете романтична сватба в Благоевград – тогава организирайте сватбеното тържество в лятната градина на хотела в Благоевград! Заобиколена от вечно зелени дървета и прекрасни планини, лятната градина ще ви зареди със свежест и слънчево настроение. В синхрон с естествени зелени цветове, като нежен цветен акцент ще бъде украсата на вашата сватба в Благоевград.
Романтика, хармония и слънчево настроение – всичко това ви очаква във вашия хотел в Благоевград!

За гостите на сватбеното ви тържество може да запазите нощувки в хотел Орбита Благоевград. Уют и комфорт, едно естествено продължение на сватбеното настроение с елегантно обзаведените стаи на хотела.

Екипът на хотел Орбита Благоевград ви очаква! Изживейте перфектната си сватба в Благоевград!

За контакти

Обратна връзка
+359 73 88 70 01
+359 892 254 302

Orbita_Hotel_Blagoevgrad

Адрес
Благоевград 2700
България

GPS координати
N 42.041756 E 23.153621

Местоположение
Хотелът се намира на 5 км. от центъра на Благоевград, в посока местност Бодрост и ски център Картала.

За резервации и запитвания в Хотел Орбита Благоевград не се колебайте да се свържете с нас!