Развлечения

Всички гости на хотел Орбита Благоевград и всички любители на пешеходните преходи и велотуризма могат да се възползват от благоприятния климат и да покорят интересни планински обекти.

Прочети още: Туристически маршрути

В югозападна България, на 12 километра от Благоевград се намира Рафтинг кемп, който организира спускания по течението на река Струма, чието трасе е признато за едно от най-добрите в страната.

Прочети още: Рафтинг

Стобските скални пирамиди са уникален природен феномен, разположени са в западната част на Рила планина, над с. Стоб. Височината им достига до 12 м. и наподобяват форми на конуси и гъби.

Прочети още: Стобските пирамиди

Биосферен резерват Парангалица е ситуиран в югозападната част на планина Рила, и започва непосредствено след ски писта Картала. Резерватът е втория най-стар резерват в страната, обявен още през 1933 г. и покрива площ от 1500 хектара.

Прочети още: Резерват Парангалица

Ако желаете да разнообразите престоя си в хотел Орбита Благоевград, ние ще ви предложим и еднодневни екскурзии в региона с екскурзоводско обслужване. Благоевградска област е богата на манастири, черкви и храмове, които заслужават да бъдат посетени. 

Прочети още: Манастири и черкви

За всички любители на конната езда хотел Орбита Благоевград предоставя възможност за посещение на конната база към хотела, която се намира край с. Дъбрава, на 5 км от центъра на Благоевград.

Ако желаете да опитате удоволствието от ездата, не се колебайте и направете своята резервация.

Прочети още: Конна база

Хотел Орбита Благоевград се намира само на 15 минути път с автомобил от ски център Картала, и е изключително подходящ за настаняване на всички ценители на зимните спортове. Картала ски център се намира в местност Бодрост, само на 27 км от Благоевград, и на 130 км от София. Разположен е в близост до резерват Парангалица в Национален парк Рила.

Прочети още: Ски писта Благоевград

За всички почитатели на адреналина и бързите скорости, както и за всички свои гости, картинг пистата в Благоевград предоставя уникалната възможност да изпитат страхотни емоции на достъпни цени.

Прочети още: Картинг

За контакти

Обратна връзка
+359 73 88 70 01
+359 892 254 302

Orbita_Hotel_Blagoevgrad

Адрес
Благоевград 2700
България

GPS координати
N 42.041756 E 23.153621

Местоположение
Хотелът се намира на 5 км. от центъра на Благоевград, в посока местност Бодрост и ски център Картала.

За резервации и запитвания в Хотел Орбита Благоевград не се колебайте да се свържете с нас!